Ajuts - Oficina Local d'Habitatge de Vic / ImpulsVic
14953
page-template-default,page,page-id-14953,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ajuts

Ajuts COVID

Es tracta d’un ajut econòmic per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social del COVID-19 en el lloguer de l’habitatge habitual per al pagament total o parcial de la renda de lloguer i/o per cancel·lació total o parcial de l’ajut transitori de finançament (amb o sense deute). El topall és de 750 euros per sis mesos.

 

Termini de presentació de sol·licituds des del dia 19 de maig al 30 de setembre de 2020.

 

La presentació es farà telemàticament i molt excepcionalment de forma presencial.

 

Les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre amb la corresponent documentació completa i correcta, fins l’exhauriment de la dotació pressupostària.

 

Ajuts BLG

GENT GRAN (ELS NOUS NO RENOVABLES) RESOLUCIÓ TES/1097/2020, de 19 de maig, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l’any 2020. LG 2020

Són ajuts per al pagament del lloguer per a persones +65 anys

 

Ajuts MITMA (antics MIFO)

MITMA (ANTIC MIFO) RESOLUCIÓ TES/1096/2020, de 19 de maig, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l’any 2020.  LM 2020.

Són ajuts de subvencions per al pagament del lloguer, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge de lloguer a sectors de la població en risc d’exclusió social.

 

Rehabilitació

Subvencions destinades a rehabilitar els elements comuns i dels edificis de tipologia residencial amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitats,  la conservació i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

 

(pendent de convocatòria)

In-Vic

Qualsevol persona física o jurídica propietària d’un habitatge que tingui més de 25 anys i que el vulgui rehabilitar per fer-lo habitable, pot sol·licitar una subvenció amb el compromís que aquest habitatge es destinarà a lloguer assequible a través de la borsa de l’Oficina Local d’Habitatge de Vic. El topall màxim són 15.000 euros, essent un 20% en concepte de subvenció del cost de les obres i la resta com a préstec sense interès a retornar amb l’import del lloguer.

 

(pendent de convocatòria)