Resolucions dels Ajuts de la COVID-19 - Oficina Local d'Habitatge de Vic / ImpulsVic
15256
post-template-default,single,single-post,postid-15256,single-format-standard,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Resolucions dels Ajuts de la COVID-19

Resolucions dels Ajuts de la COVID-19

Llistat requeriment de documentació. Teniu el termini de 10 dies a comptar des del dia 9 inclòs per aportar la documentació requerida, en cas contrari s’entendrà que desistiu a la vostra petició.

 

Us informem que s’ha publicat al web i a l’e-Tauler de la Generalitat la relació de les resolucions favorables corresponents al primers pagaments de l’Ajut COVID. Us l’adjuntem per tal de tenir-ne coneixement, tot i que rebreu el missatge corresponent.

 

 

S’HA SUSPÈS CAUTELARMENT la Convocatòria per als AJUTS ECONÒMICS PER CONTRIBUIR A MINIMITZAR L’IMPACTE ECONÒMIC I SOCIAL DEL COVID-19 en el lloguer de l’habitatge habitual per al pagament total o parcial de la renda de lloguer i/o per cancel·lació total o parcial de l’ajut transitori de finançament (amb o sense deute).

Topall és de 750 Euros per SIS MESOS. Si lloguer és inferior serà el total del lloguer multiplicat per 6.

Termini de presentació de sol·licituds des del dia 19 de maig al 30 de setembre de 2020.

La presentació es farà telemàticament i molt excepcionalment de forma presencial.

Les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre amb la corresponent documentació completa i correcta, fins l’exhauriment de la dotació pressupostària.

Més informació a l’apartat AJUTS.

Qualsevol dubte demaneu cita prèvia.