Transparència/O.P.Ocupació - Oficina Local d'Habitatge de Vic / ImpulsVic
15243
page-template-default,page,page-id-15243,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Transparència/O.P.Ocupació

Anunci de la publicació en el DOGC

 

Aprovació bases pel concurs oposició per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit fix al servei de la societat Impulsvic SLU, i període de presentació de candidatures.

 

Llista provisional admesos i exclosos al procés d’estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació als llocs de treball de personal laboral fix de l’entitat Impulsvic SLU i designació dels membres del tribunal.

 

Aprovació de les bases pel concurs de mèrits per a la provisió de llocs de treball en règim de contracte laboral indefinit fix al servei de la societat corresponent al procés extraordinari d’estabilització i consolidació derivat de la llei 20/2021, de 28 de desembre i la seva tramitació.

Model instància genèrica que caldrà complimentar amb els requisits que estableixen les bases i amb la documentació annexa pertinent.